SiVO Media Workflow

Binnen drie dagen ontvang je een welkomstmail. Hierin controleren wij de ontvangen gegevens en leggen wij uit hoe onze opstartprocedure in zijn werk gaat. 

Deze zal aangemaakt worden door de Google specialist, aan de hand van de door jou opgegeven 5 thema’s zal hier invulling aan worden gegeven. 

De Google specialist start met een zoekwoorden en doelgroep analyse, aan de hand van deze resultaten worden de Google campagnes ingericht.

Vervolgens worden de Google Ads advertenties en Display banners opgemaakt. Zodra Google deze heeft goedgekeurd staan de campagnes klaar om te starten. 

Nadat onze specialist je campagnes heeft ingericht ontvang je van ons een mail, met daarin je persoonlijke Google Data Studio dashboard & Display advertenties.

Jouw Google Campagnes zullen door ons worden gestart, je kunt vanaf nu live de resultaten mee kijken in jouw persoonlijke Google Data Studio dashboard.

Je ontvangt van ons een mail met daarin een uitnodiging voor een evaluatie call met de Google specialist. Hierin worden de behaalde resultaten besproken.

Samen met je Google specialist doorloop je stap voor stap de behaalde resultaten. Daar waar nodig ontvang je tips, of sturen wij de campagnes bij. 

FAQ Hoe kunnen wij je helpen?

Wij zijn hier om je 7 dagen per week te helpen en doen ons best om jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Daarnaast kun je de meest gestelde vragen en de antwoorden daarop op deze pagina aan de rechterkant vinden.

FAQ

Je FAQ vragen

Administratieve vragen

Allereerst: wat fijn dat je de samenwerking wilt verlengen! Hiervoor kun je altijd contact opnemen met ons via het algemene mail adres: info@sivomedia.nl of je neemt contact op met je vaste contactpersoon. Dan wordt er een afspraak ingepland en komt iemand van relatie beheer speciaal naar je toe! 

Je kunt hiervoor een mail sturen naar info@sivomedia.nl. Wij zullen de wijziging dan zo spoedig mogelijk (laten) doorvoeren in ons systeem én dat van ons debiteurenbeheer.

Geen paniek. Je kunt hiervoor een mail sturen naar info@sivomedia.nl  Wij zullen dan zo spoedig mogelijk ons debiteurenbeheer opdracht geven om de factuur opnieuw aan jou te verzenden.

Dit komt omdat wij, in tegenstelling tot veel andere bedrijven, geen hoge instapkosten vragen. Wij starten direct met onze dienstverlening voor jou als klant en beginnen dus ook direct met het maken van kosten. Daarnaast zit er in jouw maandelijkse bijdrage voor de dienstverlening een Ads-budget inbegrepen. Dit kunnen wij helaas niet voor iedere nieuwe klant voorschieten.

Wat leuk, je wilt een afspraak op locatie maken! Daar staan wij als SiVO Media altijd voor open. Je kunt contact opnemen via info@sivomedia.nl. Wij plannen dan zo spoedig mogelijk een afspraak met je in. 

Client pipeline

Dienstverlenende FAQ vragen

Neem hiervoor contact op met de Google Specialist. Deze is te bereiken op het volgende mail adres: specialist@sivomedia.nl

Als je, ondanks dat je op de gekozen trefwoorden zoekt, jouw advertentie niet terug kunt vinden in Google, dan kan dit verschillende redenen hebben:

De advertentie wordt met intervallen getoond
Om te voorkomen dat het aantal clicks voor die dag meteen in de ochtend verbruikt wordt, bestaat er een rem binnen het Google AdWords-systeem. Deze rem zorgt ervoor dat de advertentie gespreid over de gehele dag getoond wordt. Dit heeft als gevolg dat de advertentie niet aan één stuk door verschijnt.

Het woord waarop je zoekt heeft te veel concurrentie
Jij bent natuurlijk niet de enige die wilt dat jouw advertentie wordt getoond. Vooral bij zeer algemene zoektermen kan het zo zijn dat er teveel ondernemers bieden op hetzelfde trefwoord. Om dit tegen te gaan maken wij gebruik van meer toegespitste woorden. Hierop is minder concurrentie, waardoor je meer kans hebt vertoond te worden.

Wanneer je zelf op je  getoonde advertentie klikt, betekent dit dat er die dag 1 keer minder geklikt kan worden op de advertentie. Ons advies is dus om dit niet te doen.

Google kijkt hoe relevant de zoekresultaten zijn voor haar gebruikers. Als je regelmatig zoekt op de zoekwoorden die gebruikt worden voor jouw campagne zonder op de advertentie te klikken, zal Google de advertentie niet relevant vinden voor jouw zoekopdracht en hem dan ook niet meer tonen.

Heeft u een klacht?

Bij SiVO Media streven we altijd naar uitmuntendheid in onze dienstverlening. Als u ergens ontevreden over bent of als er iets is dat u graag met ons wilt bespreken, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

We hechten enorm veel waarde aan uw feedback, omdat dit ons helpt om onze service te verbeteren en eventuele problemen op te lossen. Onze toegewijde marketingspecialisten staan klaar om naar uw zorgen te luisteren en samen met u te werken aan een passende oplossing.

Klaar om ook te gaan groeien?

Ga samen met SiVO Media de uitdaging aan en laat je bedrijf  vandaag nog succesvol online groeien!

Ga voor online succes en vergroot je zichtbaarheid vandaag online met SiVO Media!