Met Data Analytics krijg je inzicht in de klantreis via kanalen van je website.

Data Analytics laat via de klantreis zien hoe bezoekers op jouw website komen en welke kanalen zij daarvoor gebruiken. Zo krijg je meer inzicht in jouw website.

Branding

This is how we do it!

Slimme Google Data Studio

Google Data Studio is een dashboardingtool die je helpt om inzicht op basis van data te verkrijgen. Met behulp van jouw persoonlijke Google Data Studio krijg je als ondernemer beter inzicht in je doelgroep en de persoonlijke behoeftes van je klanten.

Door middel van datavisualisatie en reportages wordt traffic van bijvoorbeeld de door ons opgezette Google Campagnes in kaart gebracht.

Door onze jarenlange ervaring is SiVO Media in staat om deze data op een slimme manier te koppelen.

Zo kunnen onze professionals de persoonlijke behoeftes van jouw doelgroep op een speciaal voor jou op maat gemaakt persoonlijke Google Data Studio dashboard presenteren.

Google Analytics

Google Analytics is een dienst die je helpt om data van je website te verzamelen. Met Google Analytics wordt onder andere inzichtelijk hoe jouw website wordt bezocht. Het doel van deze dienst is om duidelijkheid te geven over onder andere bezoekersstromen, paginaweergaven en verkeersbronnen. Met hulp van Google Analytics kun je jouw website monitoren en relevant adverteren.

SiVO Media helpt je hierbij en zorgt voor duidelijkheid door data inzichtelijk en leesbaar te maken. Onze door Google gecertificeerde medewerkers kunnen al je vragen hierover beantwoorden.

Met onze hulp kun je strategische keuzes maken en relevant adverteren op basis van gedetailleerde rapporten.

Klaar om ook te gaan groeien?

Ga samen met SiVO Media de uitdaging aan en laat je bedrijf  vandaag nog succesvol online groeien!

Ga voor online succes en vergroot je zichtbaarheid vandaag online met SiVO Media!